fredag 4. september 2009

Rydd for URRA-festivalen!

Lørdag den 19. september arrangeres URRA-festivalens store BARNEMARKEDSDAG på skolens område. Denne dagen vil det bli mulighet for å kjøpe pent brukte barneklær, barneleker, barnebøker etc. I tillegg vil det blant annet bli motevisning, lotteri, samt andre aktiviteter for barna.

Med dette arrangementet håper vi å få samlet inn mer penger til blandt annet innkjøp av kunstutstyr, sirkusutstyr, teaterkostymer, og mer musikkutstyr som elevene på Uranienborg skole kan bruke i skoletiden. Dette kan være en strålende anledning for mange til å foreta en høstopprydding i barnas klær, sko, bøker og leker, slik at dette kan få nytt liv og skape ny glede i nye hjem. Det vi ikke får solgt, vil bli gitt til skolekorpsets loppemarked.

Vi vil derfor gjerne oppfordre dere alle til ”å rydde i skuffer og skap, kjeller og boder for URRA-festivalen”. Vi tar svært gjerne imot rene, pent brukte barneklær/sko, barneleker/spill og barnebøker til bruktsalget til inntekt for URRA-festivalen. Dette kan leveres i poser utenfor vaktmesters kontor hver morgen fra og med mandag 7. september til og med fredag 18. september. Dersom dere lurer på noe, send oss gjerne en mail på urrafestivalen@gmail.com

Vi håper dere tar turen innom skolen og Barnemarkedsdagen lørdag den 19. september mellom klokken 12.00 og 16.00, for å kjøpe lodder, eller ta en titt på bruktsalget.

Vi vil også minne om at dere enkelt kan støtte URRA-festivalen ved å registrere oss som deres grasrotmottaker hos Norsk Tipping.

På forhånd tusen takk for hjelpen!